Pages: 1
  Print  
Author Topic: GDB execute by default  (Read 1353 times)
Offline (Male) Goombert
Posted on: March 03, 2014, 02:37:50 am

Developer
Location: Cappuccino, CA
Joined: Jan 2013
Posts: 2993

View Profile
We should make debug mode execute with GDB by default, it's included in all our releases anyway, and ENIGMA still launches the game in debug mode. So why launch the game only for it to provide no debugging information?

We simply can not provide enough debugging macros that will catch every single exception anyway.
« Last Edit: March 03, 2014, 02:39:27 am by Robert B Colton » Logged
I think it was Leonardo da Vinci who once said something along the lines of "If you build the robots, they will make games." or something to that effect.

Offline (Male) time-killer-games
Reply #1 Posted on: March 03, 2014, 01:38:25 pm

Contributor
Location: Virginia Beach
Joined: Jan 2013
Posts: 1170

View Profile Email
Agreed.
Logged
Pages: 1
  Print