Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Hardware Diagnosis  (Read 7594 times)
Offline (Unknown gender) nkrapivindev
Reply #30 Posted on: May 14, 2019, 12:52:06 AM
Member
Joined: May 2019
Posts: 1

View Profile
if running game in ogl 3.3 it draws background color and nothing else :(
glewinfo: https://pastebin.com/MVBMNwtQ
Logged
Offline (Male) Josh @ Dreamland
Reply #31 Posted on: May 18, 2019, 09:06:19 AM

Prince of all Goldfish
Developer
Location: Pittsburgh, PA, USA
Joined: Feb 2008
Posts: 2955

View Profile Email
How long has this been going on? Have you run example games (eg, from the EDC)?
Logged
"That is the single most cryptic piece of code I have ever seen." -Master PobbleWobble
"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it." -Evelyn Beatrice Hall, Friends of Voltaire
Offline (Male) Goombert
Reply #32 Posted on: May 18, 2019, 01:23:04 PM

Contributor
Location: Cappuccino, CA
Joined: Jan 2013
Posts: 3129

View Profile
I helped him on Discord, I think his Mesa driver was out of date, but we did get GL3 working again for him. If you look at the glew info he pasted, it clearly supports GL 3.0, not 3.3. Our GL3 system is 3.3 minimum but I can't recall exactly why. I just remember TheExDeus asking us about making it the minimum.
« Last Edit: May 18, 2019, 01:36:38 PM by Goombert » Logged
I think it was Leonardo da Vinci who once said something along the lines of "If you build the robots, they will make games." or something to that effect.

Pages: 1 2 [3]
  Print