ENIGMA Forums

Outsourcing saves money => Issues Help Desk => Topic started by: null1024 on August 04, 2009, 10:20:34 PM

Title: Transparency
Post by: null1024 on August 04, 2009, 10:20:34 PM
I'm getting:
Quote
Error in No particular event for object number -3:
Trying to retrieve width of unexisting sprite 2
when I try to run my 'game' [that was working totally fine before, I just went tried to clean up the sprite [it had nasty JPEG artifacts all over it], when I loaded the new sprite, no matter what, it wouldn't be transparent, and when I tried to make a new sprite resource, and have my object use that, this pops up upon running the game].

GM6 attached if it helps.
[edit]
Did a defrag IDs, and it works now, but there's still the problem of the fact that the sprite has no transparency [the big one of Yotsuba, the green haired girl], despite that checkbox being marked.

[edit2]
Just noticed something else: everything looks very slightly rotated, by less than a degree.
Title: Re: Transparency
Post by: Josh @ Dreamland on August 05, 2009, 04:57:44 PM
I'll make sure this works, but I recall fixing it.

I checked my fixed bugs list, and yeah, I fixed that. Just haven't released since, and now I can't release for a while. Heh.
Title: Re: Transparency
Post by: qc.zackf on August 05, 2009, 11:44:48 PM
I checked my fixed bugs list, and yeah, I fixed that. Just haven't released since, and now I can't release for a while.

Why can't you release for a while? Just wandering.
Title: Re: Transparency
Post by: Rusky on August 06, 2009, 11:41:25 AM
Wandering? Where are you wandering to?
Title: Re: Transparency
Post by: RetroX on August 06, 2009, 12:45:52 PM
Why can't you release for a while?
Because he's releasing r4, not r3.14.
Title: Re: Transparency
Post by: Josh @ Dreamland on August 07, 2009, 07:22:02 AM
Because since then I've gutted the parser, and written three more. And now I have to get them all working before I release.