Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Box2D callbacks?  (Read 255 times)
Offline (Unknown gender) faissaloo
Posted on: March 10, 2017, 10:26:59 AM

Member
Joined: Jan 2013
Posts: 62

View Profile Email
Is there a way to have a box2D collision cause code to execute?
Logged
Offline (Male) time-killer-games
Reply #1 Posted on: March 12, 2017, 02:00:22 AM

Member
Location: Virginia Beach
Joined: Jan 2013
Posts: 1049

View Profile WWW Email
I don't know, but can't you kinda test that yourself and find out?
Logged
Offline (Unknown gender) faissaloo
Reply #2 Posted on: March 14, 2017, 09:49:19 AM

Member
Joined: Jan 2013
Posts: 62

View Profile Email
I don't know, but can't you kinda test that yourself and find out?
How can I test something I don't know how to do?
Logged
Pages: [1]
  Print