ENIGMA Forums

General fluff => Announcements => Topic started by: Josh @ Dreamland on February 11, 2015, 09:09:40 PM

Title: We SSL now
Post by: Josh @ Dreamland on February 11, 2015, 09:09:40 PM
I recommend using our shiny new SSL connection (https://enigma-dev.org/forums/) for signing into the forums from here on out. I will look for a way to enable this by default.

We don't want the default forum browsing to be secured, though, as you will just receive warnings that the content users post (images, avatars, etc) will be from third-party sites.

However, I made some arrangements, and these domains and the certificate are now paid through 2020. The website, however, is not. Right now I have launched an IRC bot, which the host said was okay despite the terms of our VPS lease. I will continue to renew this VPS as long as they allow both of these to run. I will also be, at some point in the next century, setting up a build bot here. If at any point this becomes "too much load" for our VPS, we will be moving to a dedicated server.

Cheers
Title: Re: We SSL now
Post by: DaSpirit on February 11, 2015, 10:05:18 PM
I will also be, at some point in the next century, setting up a build bot here. If at any point this becomes "too much load" for our VPS, we will be moving to a dedicated server.
Haha finally. ENIGMA's future is looking bright.
Title: Re: We SSL now
Post by: HitCoder on April 09, 2015, 01:27:20 PM
When I try to use the SSL server to log in it doesn't work and says my connection is not private. Is that an enigma issue, or an issue on my end?
Title: Re: We SSL now
Post by: Josh @ Dreamland on April 09, 2015, 05:31:17 PM
Seems to be on your end. Just tried it on this machine without issue. Other forum pages will complain because user-posted content (images, mostly) is not secured, but login should work without issue.